Супа от агнешко месо

IvankaIvanka
Новак
13
92
06/05/2011
"Има супи, които насищат и такива, които направо ти сгряват душата, тази е от вторите "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27 823
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парченца. За да се получи вкусна супа, се използва шарено месо, което се вари до омекване.

Бульонът се прецежда, месото се връща и се прибавят наситнените моркови, лук, картофи и дафиновия лист. Накрая се слага фидето.

Сварена, супата се опитва на сол и се подправя с черен пипер и накъсани листенца джоджен.

Поднася се топла.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар