Свинско с праз, гъби и кисели краставички

26/09/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
"Царско ястие, която обикновено гарнираме с картофено пюре, но се случва да си го хапнем и така "
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 111
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме до златисто в горещо олио.

Прибавяме нарязаните гъби и праза и доливаме чаша вода и захлупваме с капак.

Когато продуктите омекнат, махаме капака и оставяме водата да изври.

Сипваме доматите и червения пипер и разбъркваме добре.

Прибавяме солта, черния пипер и киселите краставички, нарязани на кубчета, заливаме с бялото вино и ако е необходимо се долива топла вода.

Оставяме да ври на слаб огън 30 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар