Фетучини aматричана

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
505
959
469
05/02/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо521
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме гърдите на ситно, като отстраняваме мазните части.

Загрявам е зехтина и ги запържваме, добавяме изчистения и нарязан на полумесеци лук, накълцаната люта чушка.

Пържим докато лука стане прозрачен, добавяме виното и обелените и нарязани домати. Готвим десетина минути.

Изсипваме макароните във вряща подсолена вода според инструкциите, прецеждаме ги и ги разбъркваме с олио.

Сервираме в чиния, заливаме със соса и поръсваме с настърган кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар