ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Руладини»Панирани пилешки руладини

Панирани пилешки руладини

EfrosiaEfrosia
Джедай
9775k1127k
Панирани пилешки руладини1 / 2
01/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4-6
"От сигурен източник знаем, че студената бира унищожава калориите от пърженето, затова тези панирани руладини се поднасят само с много бира"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се начукват старателно под фолио, за да не се разкъсат. Овкусяват се с подправките и се оставят настрана.

В сгорещена мазнина се задушават гъбите и се овкусяват със сол и черен пипер. Кашкавалът, чушката и беконът и киселите краставички се нарязват на дълги тънки ивици.

В средата на всяко парче пилешко се подреждат парче кашкавал, кисели краставички, чушка, бекон и малко от запържените гъби. Навиват се на руло и се затварят с клечки за зъби.

Така приготвените пилешки руладини се овалват в галета и се запържват от всички страни до златисто. Поднасят се с ленти от чушки, краставички и кашкавал.

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: