Домашен пай от кайсии

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
578
959
475
21/06/2016
"Една от най-големите отплати за кулинарките е да видят усмихнатите и доволни лица на хората, насладили се на плодовете на техния труд Усмихнете се и вие!"
Приготвяне45 мин.
Готвене40 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 948
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме омекналoто масло със захарта.

Прибавяме яйцето, брашното, нишестето с бакпулвера и лимоновата кора, разбъркваме всичко добре.

Намазваме тавичка с масло и поръсваме с брашно. Сипваме тестото и отгоре нареждаме разполовени кайсии.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна. След като изстине поръсваме с пудра захар.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар