Талиатели с телешко месо и спанак

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
505
959
469
12/01/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо708
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото.

Прибавяме каймата и 1 ½ ч.ч гореща вода и варим, докато водата изври.

Отделно измиваме и задушаваме нарязания спанак, след като омекне, го добавяме към месото, посоляваме, поръсваме с черен пипер и махаме от котлона.

Сваряваме талиателите според инструкцията, отцеждаме и подправяме с масло и ги изсипваме ги в чиния.

Месото слагаме в чаша с обло дъно и обръщаме в средата на макароните.

Отгоре настъргваме с кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар