Панирани филийки

28/03/2011
тин
оттинНовак14
"Всъщност най-крехките панирани филийки се приготвят с кисело мляко, знаехте ли?"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции10 бр.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 272
  • Преглеждания за месеца149
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата, брашното, киселото мляко и содата и водата изсипване в една и бъркаме докато се получи рядка смес.

Нарязаните на тънки филийки хляб потапяме в сместа и пържим в сгорещено олио.

Сервираме ги поръсени със сирене и конфитюр по избор. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Станислава
Станислава
15.01.2017 13:10
Станаха невероятно вкусни! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв