Гювечета със свинско месо

16/03/2011
тин
оттинНовак276
"Ето това им харесваме на гювечетата - с минимални усилия се постига страхотен и най-важното вкусен резултат!"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо100 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 403
  • Преглеждания за месеца253
  • Преглеждания за седмицата47
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.

Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.

Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.

При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.

Бон апети! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

malvi
malvi
19.04.2011 17:11
Аз го направих и на всички им хареса.
2
3

Виж всички коментари или напиши такъв