Гювечета със свинско месо

тинтин
Новак
27
620
2k
16/03/2011
"Ето това им харесваме на гювечетата - с минимални усилия се постига страхотен и най-важното вкусен резултат!"
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо50 294
  • Преглеждания за месеца179
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.

Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.

Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.

При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.

Бон апети!

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
malvi
malvi
19.04.2011 17:11
Аз го направих и на всички им хареса.
2
3