Кордон Бльо

тинтин
Новак
307413k
Кордон Бльо
05/03/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
"Ето го световноизвестният деликатес от френската кухня, който вече ще може да приготвяте сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото от рибицата натънко. Начукваме като пържола. Слагаме като плънка тънко парче кашкавал. Ако слагаме шунка - намазваме с горчица.

Прегъваме на две. Поръсваме с черен пипер, сол.

Овалваме последователно в брашно, разбито яйце, галета и пържим в горещо олио.

Когато го извадим от тигана отгоре слагаме по едно парченце масло.

Сервираме със салата според сезона.

Рейтинг

4.3
56
44
32
20
10
Дай твоята оценка: