ezine.bg»Рецепти»Салати»Зеленчукова Салата»Червени чушки с оцет и чесън

Червени чушки с оцет и чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k7459581k
Червени чушки с оцет и чесън
Снимка: Севда Андреева
08/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"Винаги гледаме да има от тези червени чушки на масата, защото всички вкъщи ги обичат"

Необходими Продукти

  • чушки - 500 г, червени, печени, белени от буркан
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • олио - 6 с.л.
  • оцет - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме чушките на парчета, а чесъна наситняваме.

В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол.

Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа.

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: