Червени чушки с оцет и чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
660
958
530
Червени чушки с оцет и чесън
Снимка: Севда Андреева
08/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции5

Необходими Продукти

  • чушки - 500 г, червени, печени, белени от буркан
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • олио - 6 с.л.
  • оцет - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме чушките на парчета, а чесъна наситняваме.

В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол.

Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: