Панирани ролца от раци

тинтин
Новак
27
614
2k
20/02/2011
"Раз-два-три и мезето е готово!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо65 899
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата134
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • яйца - 1 бр.
  • вода - 1 ч.ч. ледено студена вода
  • брашно - 1 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • рулца от раци - 125 гр.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От всички продукти, без ролцата, приготвяме смес.

В тази смес потапяме 1 по 1 ролцата и пържим в олио. Прекрасно мезе за ракийка.

Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
9.99 лв.
Виж ››

Хубавата дъска за рязане е ваш верен помощник и в приготвянето, и в сервирането на едно ястие. Освен да обработвате продуктите на нея, можете и да сервирате готовите мезета и разядки на своите гости. Пластмасовата дъска за рязане се предлага в стилен дизайн в черен цвят.

Рейтинг

5 18
4 0
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Янка Горанова
Интересна рецепта, по принцип ги използвам само за приготвяне на салата. Не съм се сещала да ги панирам, сигурно се получава интересно като вкус. Ще опитам!
0
0
Pressy
Pressy
28.03.2016 13:23
и на мен са ми любими
0
0
Йорданка Тасева
в къщи,често ги приготвяме, идеални са за мезе
0
0