Чийзкейк Брауни
01/02/2011

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки
отКатя ЛулчеваНовак42
"Днес ще ви представим този уникален сладкиш, който впечатлява както с визия, така и с вкус"
- Приготвяне20 мин.
- Готвене70 мин.
- Общо90 мин.
- Порции8-10 парчета
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
Необходими Съставки
- масло - 250 гр. краве
- крема сирене - 250 гр.
- прясно мляко - 150 мл.
- яйца - 4 бр. и един жълтък
- брашно - 150 гр.
- какао - 100 гр.
- захар - 340 гр.
- течна сметана - 30 мл.
- ванилия - 2 бр.
- бакпулвер - 1/2 ч.л.
Начин на приготвяне
Включете фурната на 160 градуса. Разтопете в тенджерка маслото, млякото и 1 ванилия (да не завира) и охладете.
Разбийте 4 яйца с 270 гр. захар и съединете двете смеси. Пресейте брашното с бакпулвера и какаото, добавете ги към получения крем и изсипете всичко в тавичка (за предпочитане правоъгълна), постлана с намаслена хартия за печене (може и намазана с олио и посипана с брашно).
Разбийте сиренето "Крема", 70 г захар, и сметаната, добавете 1 ванилия и жълтъкът. Разбийте отново, докато се получи гладък крем. Изсипете сиренената смес върху кафявата и направете с вилица шарки.
Печете 50 минути, после намалете на 140 градуса и печете още 10 минути. Нарежете напълно охладения сладкиш на квадрати.подобни рецепти тук
Разбийте 4 яйца с 270 гр. захар и съединете двете смеси. Пресейте брашното с бакпулвера и какаото, добавете ги към получения крем и изсипете всичко в тавичка (за предпочитане правоъгълна), постлана с намаслена хартия за печене (може и намазана с олио и посипана с брашно).
Разбийте сиренето "Крема", 70 г захар, и сметаната, добавете 1 ванилия и жълтъкът. Разбийте отново, докато се получи гладък крем. Изсипете сиренената смес върху кафявата и направете с вилица шарки.
Печете 50 минути, после намалете на 140 градуса и печете още 10 минути. Нарежете напълно охладения сладкиш на квадрати.подобни рецепти тук
Препоръчано по темата
Коментари (24)

Какво крема сирене използвате.
1
0

суууууууууууууууперрррррр е
0
2

Май сгафих нещо? Бялата смес ми се получи много малко, въпреки че сложих повечко сметана! Сега го пека дано да се получи! ПОздрави за този който я е написал! В сурово състояние беше вкусен!
0
4