Сусамки

22/01/2011
"За всички, които обичат да гризкат!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции5-6 бр.
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 014
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На умерен огън разтопяваме меда и захарта като бъркаме непрекъснато. Добавяме сусама и продължаваме да разбъркваме добре.

Върху нестопяема и намазнена повърхност изсипваме получената смес и с намокрена точилка разточваме на дебелина 1 см.

Докато е още топла, режем кората на различни формички.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

am LOL
am LOL
06.11.2016 15:13
много са вкусни:)!
1
0
Мая
Мая
17.10.2013 20:29
ммммм :) много вкусно ми се струва :) и после какво само се оставя да изстине ?
0
0
анна михайлова
анна михайлова
12.08.2013 19:47
може да се замени с мед,но можете ли да хапватв мед

0
0

Виж всички коментари или напиши такъв