ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Дроб сарма с пилешки дробчета

Дроб сарма с пилешки дробчета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
577
397
Дроб сарма с пилешки дробчета
27/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6-8
"Грабвайте дробчетата и започвайте за готвите, че обяд наближава, а всички обичаме дробсарма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се задушават около 3 - 4 мин. в мазнина.

Отделно се задушават лукът и оризът докато стане прозрачен.

Оризът и дробчетата се изсипват в тавичка. Поръсват се с подправките. Сипва се 3 ч. ч. топла вода и ястието се пече.

Накрая се залива със заливката приготвена от разбърканите яйца, брашно и киселото мляко.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: