Юфка с ябълки

09/12/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 384
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме юфката във вода, докато омекне.

Обелваме и настъргваме ябълките, прибавяме захар и канела на вкус.

В намазана с масло тавичка нареждаме пласт сварена юфка, пласт настъргани ябълки, като последния пласт е от ябълки.

Поръсваме с брашно и печем в умерена фурна.

Малко преди да се опече, заливаме с разбитите яйца и допичаме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар