Еклерови бухти

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
Еклерови бухти
20/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции20 бр.
"Търсенето на съвършените бухти временно се прекратява, докато дегустираме това неустоимо предложение"

Необходими Продукти

  • вода - 1 ч.ч.
  • мазнина - 50 г масло
  • брашно - 1ч.ч.
  • яйца - 3 броя
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата се кипва с маслото и солта. Към нея се добавя цялото брашно наведнъж и се бърка енергично.

Оттегля се от котлона и се прибавят яйцата едно по едно, докато се поемат хубаво от сместа.

Повечко мазнина се загрява в тиган на котлона и с лъжица се сипва от сместа в мазнината. Ако тестото е хубаво, не е нужно да обръщате бухтите - те се въртят сами.

Поднесете със сладко по избор и кисело мляко.

Рейтинг

5 5
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: