Пандишпаново руло

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Пандишпаново руло1 / 2
20/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
"Знаете ли колко много гости може да зарадвате с едно-единствено пандишпаново руло"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, прибавя се брашното със содата и ванилиите. Разбива се добре и се изсипва в голяма правоъгълна намаслена тава, на дъното на която има намаслена хартия за печене.

Пече се на 180 градуса в незагрята фурна. След като е готов, блатът се обръща, още докато е горещ, върху хартия, на която е изсипана пудра захар. Веднага се намазва с мармалад и се наръсва със счукани орехи. Още топъл, се увива на руло с помощта на хартията.

Готовото руло се намазва старателно с разбита сладка сметана с орехи.

Рейтинг

4.3
515
46
34
20
11
Дай твоята оценка: