Рибен кебап в гювечета

08/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе режем на парчета със средна големина, посоляваме го и се овалва в брашното.

Сгорещяваме олиото и изпържваме рибата. Вадим върху салфетка да се отцеди.

В същата мазнина запържваме предварително измития и почистен праз, нарязан на колелца. Добавяме нарязаните мариновани чушки, наситнените домати, виното, черния пипер и накълцания магданоз.

Сместа се посолява на вкус и я разпределяме в гювечета. Отгоре разпределяме и рибата и заливаме с разбитите в киселото мляко яйца.

Поръсваме с настъргания кашкавал.

Печем в студена фурна, докато остане почти на мазнина.

Сервираме с люта чушка и парче лимон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар