Праз чорба със сирене

14/11/2015
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886734
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 413
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган сгорещяваме маслото и прибавяме брашното.

Пържим на тих огън до златисто. Разреждаме с вода и посоляваме. Щом заври прибавяме почистения и добре измит праз, нарязан на ситно. Оставя се на тих огън докато омекне. Прибавяме натрошеното сирене.

След като заври се отстранява от котлона. Застройва се с разбитото в киселото мляко яйце, като постепенно се темперира, за да не се пресече.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар