Пържен патладжан със сусам

ЕфросияЕфросияНовак301
27/11/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 900
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се режат на кръгове, поръсват се със сол и се оставят да се отцедят от горчивия сок. След това се измиват и накисват за половин час в соевия сос и бялото вино.

Оставят се да се отцедят добре в гевгир. Овалват се в брашно, после в малко сусам и се пържат в сгорещена мазнина. Изпържените патладжани се отцеждат върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар