ezine.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Бирена марината за пържоли

Бирена марината за пържоли

Fat BertaFat Berta
Джедай
353488501k
Бирена марината за пържоли
08/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
"Знаете ли как пържолите стават най-вкусни? Вижте тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се прави на пюре с помощта на пасатор. Смесва се с горчицата, чесъна и соевия сос.

Постепенно се долива и бирата. Разбърква се и с получения сос се мажат предварително начуканите пържоли.

Това количество марината е подходящо за около 1-1.5 кг месо. Овкусените пържоли се слагат в дълбок съд, който се затваря.

Прибират се в хладилник за няколко часа, като през това време регулярно се разбъркват.

След мариноването могат да се сготвят според личните предпочитания.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: