Супа с хляб по селски

15/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • хляб - 250 г твърда кора
  • лук - 1 глава
  • олио - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • сол - 1 ч.л.
  • червен пипер - на вкус
  • магданоз - 1 с.л., накълцан
  • вода - 1 л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера загряваме олиото и запържваме нарязания на ситно лук и начупените на дребно твърди корички хляб. Доливаме водата. Подправяме със сол и червен пипер.

Разбиваме яйцата с вилица, прибавяме 1/2 ч.ч. от горещия бульон и прибавяме към супата. След като изключим котлона добавяме наситнения магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар