Свинско с доматен сос и зеленчуци

04/12/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Традицията повелява зимните ястия да са богати и задължава да са ароматни и вкусни "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции3
  • Преглеждания общо11 924
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свиснкото се реже на парчета, овкусява се с подправките и се слага да се запържи добре в малко сгорещена мазнина. Когато месото е готово се добавят нарязаните на по-едри парчета кисели краставички и остърганите от кората изпечени патладжани.

Обърква се добре и след няколко минути се добавят нарязаните на парчета меки домати.

Ястието къкри, докато не се размекнат добре доматите. Лсед това се прибавя и доматеният сок, овкусява се с подправки и се оставя да къкри. Малко преди ястието да е готово се добавя и чесънът на прах.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар