Пилешко Шишче на Грил Тиган

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
248
50
804
03/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 239
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на кубчета със страна от около 2 см. След това се маринова в смес, приготвена от посочените продукти.

Оставя се да престои в нея 2 часа и после се използва при приготвянето на шишчета.

Междувременно се нарязват гъбите и зеленчуците, като парченцата не трябва да са по-големи от месото. На дървени шишчета се реди от месото, печурките и зарзавата.

Готовите шишчета се пекат за много кратко време от всички страни на грилован тиган. Поднасят се с бира.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар