Пълнени домати с колбас

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
15/11/2015
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо561
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на кубчета. Яйцата се сваряват и рендосват на едро.

Смесват се саламът, яйцата, царевицата и се посоляват. Върху тях се изсипва майонезата и се разбърква добре.

Доматите се измиват и подсушават. Отрязва се по едно капаче от горната им страна.

С чаена лъжичка се издълбава вътрешността им, която по желание може да се добави към сместа за пълнене.

Внимателно, за да не се разкъсат, се пълнят доматите и се посипват с копър.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар