Печен Паламуд

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
317
50
815
27/10/2015
"Печен паламуд със сушени домати - думи нямаме да опишем вкуса и аромата на това ястие "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 854
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сушените домати се заливат с вряла вода и се оставят да се изкиснат 2 часа.

Рибата се разпорва откъм корема и се почиства от вътрешностите. Измива се на течаща вода и се нарязва на порции.

Слага се в намазнена тавичка и около нея се подреждат нарязаният лук, маслините и изкиснатите домати.

Всичко се полива с виното и ястието се наръсва с подправки. Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Приготвяй си тази рецепта в:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар