Пилешки пържолки на грил тиган

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
345
50
859
31/10/2015
"Само да усетите аромата на тези Пилешки пържоли на грил тиган и веднага ще тичате до магазина за пармезан ! Той прави коричката им неустоима!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 511
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържолки се вадят да се отпуснат и много леко се начукват или се притискат с ръка към дъска. Поливат се с марината, приготвена от изброените продукти.

Те трябва да престоят с нея поне 2-3 часа, и то в хладилник. След това се изваждат и се отцеждат от соса. Пекат се в намазнен грилован тиган. Обърнете внимание, че всяка страна се пече около 3-4 минути, така че не трябва да оставяте месото дълго време на огъня.

Щом пържолките се изпекат от двете страни, веднаgа се поръсват с настърган пармезан и съдът, в който се намират, се покрива с похлупак. Готовото ястие се поднася с листенца от магданоз и копър.

Чугунена грил тава с дръжки 30 см-24%
Качество без компромис:
Чугунена грил тава с дръжки 30 см
99.00 лв.
75.00 лв.
Виж ››

Чугунена тава с дръжки, която ще съдейства за приготвянето на вкусни гриловани зеленчуци, сочно месо или дори сандвичи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар