Ошав с дюли

Fat BertaFat Berta
Джедай
350459501k
Ошав с дюли
25/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дюлите се накисват в 2 литра студена вода и трябва да престоят така поне една една нощ. След това сокът, който се е получил, се прецежда и плодовете отново се заливат с него.

Сместа се оставя да ври на тих огън до пълното омекване на дюлите.

Готовият ошав се оттегля от огъня и когато поизстине, към него се добавят мед и канела.

Когато съвсем се охлади, се поднася в стъклен съд или купа.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: