Пържен лаврак със зеленчуци

RayaRayaНовак
18/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 764
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и измива. Нарязва се на парчета с желаната от вас големина и се оставя да се отцеди от водата. Изпържва се в много масло и се нарежда върху хартия, за да се махне излишната мазнина.

Отделно се загрява масло и в него се задушават морковите и нарязаните чушки. Когато омекнат, към тях се добавят грахът и царевицата.

Ястието се оттегля от огъня и накрая се слагат доматчетата. В чиния се сервира от пържения лаврак и зеленчуците. По желание към ястието се поднася и млечен чеснов сос.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар