Свински карета на тиган

17/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 217
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте внимателно свинските карета. Смесете всички продукти за маринатата и ги разбъркайте много добре. Залейте пържолите, покрийте ги и оставете в хладилника за 1 нощ.

Загрейте тиган с незалепващо покритие и ги запечете и от двете страни.

След като са готови, може да ги махнете от котлона и да ги покриете с капак, за да се задушат и да станат по-сочни. Поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар