Свински карета на тиган

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
17/10/2015
"Мятаме свинските каренца в тигана и чакаме с нетърпение страхотния краен резултат "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 945
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте внимателно свинските карета. Смесете всички продукти за маринатата и ги разбъркайте много добре. Залейте пържолите, покрийте ги и оставете в хладилника за 1 нощ.

Загрейте тиган с незалепващо покритие и ги запечете и от двете страни.

След като са готови, може да ги махнете от котлона и да ги покриете с капак, за да се задушат и да станат по-сочни. Поднесете с гарнитура по избор.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар