Свински Карета с Чесън

КалинКалинНовак
19/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 699
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете приготвеното месо на пържоли, дебели около 1.5 см. Натъркайте ги с марината, приготвена от изброените продукти, и ги оставете да поемат от ароматните съставки поне 1 час.

След това изпечете каретата равномерно от двете страни на скара. В тиган сложете маслото и щом се разтопи, прибавете нарязания на едро чесън. Задушете го леко.

Добавете горчицата, наситнените копър и магданоз, разбъркайте и отстранете. С получения сос полейте каретата и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар