Панирани Пържоли

НафърфорийНафърфорийНовак
15/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 677
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват с чукче и се натъркват с подправките. Оставят се така 1-2 часа, за да усвоят подправките. След това всяка от тях се потапя в яйце, а после се овалва в галета и брашно.

Оваляните пържоли се нареждат в намаслена тава и се поръсват с настърган пармезан. Завиват се с алуминиево фолио и се пекат близо час на 220 градуса.

След това фолиото се отстранява и се яденето се дозапича. Готовите пържолки се сервират по желание с млечен чеснов сос.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар