Свински стек на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
353490501k
Свински стек на скара
14/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стековете се измиват и подсушават. В дълбока купа се приготвя марината от бирата, меда, горчицата, чесъна, солта и зехтина. Месото се потапя в нея и съдът се затваря.

Слага се в хладилник за 2-3 часа, докато стековете поемат от всички аромати и вкусове.

След това стековете се изваждат, оставят да се отпуснат малко и се изпичат на скара от двете страни.

Към тях се поднася зеленчукова гарнитура.

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: