Свински стек на скара

14/10/2015
Катя
отКатяНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 627
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стековете се измиват и подсушават. В дълбока купа се приготвя марината от бирата, меда, горчицата, чесъна, солта и зехтина. Месото се потапя в нея и съдът се затваря.

Слага се в хладилник за 2-3 часа, докато стековете поемат от всички аромати и вкусове.

След това стековете се изваждат, оставят да се отпуснат малко и се изпичат на скара от двете страни.

Към тях се поднася зеленчукова гарнитура.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар