Свински стек на скара

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
317
50
815
14/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 143
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стековете се измиват и подсушават. В дълбока купа се приготвя марината от бирата, меда, горчицата, чесъна, солта и зехтина. Месото се потапя в нея и съдът се затваря.

Слага се в хладилник за 2-3 часа, докато стековете поемат от всички аромати и вкусове.

След това стековете се изваждат, оставят да се отпуснат малко и се изпичат на скара от двете страни.

Към тях се поднася зеленчукова гарнитура.

Дълбок грил тиган с незалепващо покритие
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок грил тиган с незалепващо покритие
33.00 лв.
Виж ››

Каквото и да искате да го сготвите, направете го в този дълбок грил тиган с незалепващо покритие - няма да сгрешите

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар