Свинско с манатарки на фурна

Fat BertaFat Berta
Джедай
338
409
50
882
20/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 963
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на парчета и се овалва в галета. Запържва се в мазнина и се прехвърля в тава. Около него се редят нарязаните манатарки, кисело краставички и лук.

Яденето се поръсва с подправки и се залива с бялото вино. Пече се на 200 градуса до готовност. По желание се сервира с млечен чеснов сос и листенца свеж магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар