Заешки дробчета с лук

Fat BertaFat Berta
Джедай
339
419
50
888
Заешки дробчета с лук
13/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се загрява маслото и се запържват нарязаните заешки дробчета. След 2-3 минути те се изваждат и се оставят настрана. В същата мазнина се запържва и лукът.

Добавя се надребненият домат и се връщат дробчетата. Налива се виното.

Поръсва се с подправките и се разбърква. Яденето се оставя да къкри под похлупак 6-7 минути. След това се отстранява от огъня и се сервира.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: