ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пържен свински дроб

Пържен свински дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k6341k
Пържен свински дроб
12/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Хем пържен, хем много крехък, хем много апетитен - перфектния свински дроб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба и го нарежете. Сложете го в купа и го залейте с млякото, оставете да престои така 15 минути, след което го извадете от млякото.

Овкусете го със солта, захарта, черния пипер, ракията, чесъна и соевия сос. Разбъркайте добре дроба с подправките и оставете да престои 5 минути.

Сипете олио в тиган и изпържете дроба. Не го пържете твърде дълго, защото ще стане жилав. Сервирайте с ориз или гарнитура по избор.

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: