Пържен свински дроб

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
299
12/10/2015
"Хем пържен, хем много крехък, хем много апетитен - перфектния свински дроб "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо24 755
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба и го нарежете. Сложете го в купа и го залейте с млякото, оставете да престои така 15 минути, след което го извадете от млякото.

Овкусете го със солта, захарта, черния пипер, ракията, чесъна и соевия сос. Разбъркайте добре дроба с подправките и оставете да престои 5 минути.

Сипете олио в тиган и изпържете дроба. Не го пържете твърде дълго, защото ще стане жилав. Сервирайте с ориз или гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар