Пържен свински дроб

12/10/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713790
"Хем пържен, хем много крехък, хем много апетитен - перфектния свински дроб "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 483
  • Преглеждания за месеца168
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба и го нарежете. Сложете го в купа и го залейте с млякото, оставете да престои така 15 минути, след което го извадете от млякото.

Овкусете го със солта, захарта, черния пипер, ракията, чесъна и соевия сос. Разбъркайте добре дроба с подправките и оставете да престои 5 минути.

Сипете олио в тиган и изпържете дроба. Не го пържете твърде дълго, защото ще стане жилав. Сервирайте с ориз или гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар