Шоколадова глазура

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1124k
Шоколадова глазура1 / 2
05/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене
15 мин.
Общо
15 мин.
"Знаете ли как да си направите най-вкусната и ефектна шоколадова глазура за сладкиши, кремчета и сладолед? Вижте тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се слага да кипне и към него се добавя шоколада, начупен на парчета, кравето масло, какаото и пудрата захар.

Глазурата се бърка с дървена шпатула до напълно разтопяване на шоколада и придобиване на гъстота. След това се оставя да се поохлади и да се сгъсти леко.

Шоколадовата глазура е подходяща за торти, мъфини, пайове, фунийки, кремове или кейкове.

Рейтинг

4.1
523
411
312
22
10
Дай твоята оценка: