ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Гювеч»Свински джолани в гювеч с картофи

Свински джолани в гювеч с картофи

EfrosiaEfrosia
Джедай
9775k1125k
05/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
3
"Една прекрасна рецепта в неповторим вкус. Приготвена по старинен и уникален начин, достъпна за всеки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро.

Всичко се залива с 1 1/2 ч.ч бира или вино, посолява се, добавя се и чубрица на вкус и най отгоре се излива разбитата сметана.

Гювечът се затваря и се пече отначало в силно загрята фурна, а после на по слаба - около 2 1/2 часа.подобни рецепти

подобни рецепти

Рейтинг

4
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: