Зелен фасул с телешко месо

EfrosiaEfrosia
Джедай
9735k1122k
Зелен фасул с телешко месо1 / 2
15/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Богато, ароматно и много вкусно ястие с телешко месо, което сгрява душата!"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г
  • лук - 1 - 2 глави
  • моркови - 2 - 3 броя
  • домати - 4 броя или 1 консерва
  • чесън - 4 скилидки
  • зелен фасул - 1 буркан
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 50 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаните лук и моркови в малко олио.

Добавете червения пипер и брашното, разбъркайте и залейте с 2-3 ч.ч. гореща вода.

Прибавете нарязаното месо и настърганите домати. По желание може предварително да запържите месото.

Похлупете тенджерата под налягане и варете около 20 минути след завъртането на вентила.

След това прибавете зеления фасул и скилидките чесън.

Затворете отново и варете още 15-20 минути след повторното завъртане на вентила.

Накрая подправете със сол и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

3.9
53
41
34
20
10
Дай твоята оценка: