Зелен фасул с телешко месо

EfrosiaEfrosia
Джедай
943
4k
10
15k
Зелен фасул с телешко месо1 / 2
15/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
"Богато, ароматно и много вкусно ястие с телешко месо, което сгрява душата!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаните лук и моркови в малко олио.

Добавете червения пипер и брашното, разбъркайте и залейте с 2-3 ч.ч. гореща вода.

Прибавете нарязаното месо и настърганите домати. По желание може предварително да запържите месото.

Похлупете тенджерата под налягане и варете около 20 минути след завъртането на вентила.

След това прибавете зеления фасул и скилидките чесън.

Затворете отново и варете още 15-20 минути след повторното завъртане на вентила.

Накрая подправете със сол и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: