ezine.bg»Рецепти»Риба»Риба треска в китайско зеле

Риба треска в китайско зеле

Марина НордМарина Норд
Новак
1k31927431
Риба треска в китайско зеле
09/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"А тази вкусна рибка в китайско зеле пробвали ли сте?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Соевият сос се смесва с горчицата и зехтина. Рибата се разделя на две части. Всяко парче риба се намазва със сместа със соевия сос от всички страни.

Листата китайско зеле се измиват и се подсушават. Листата се слагат в уред за готвене на пара и се готвят 5 минути. Листата се вадят и се охлаждат.

Редят се по три листа като ветрило. Върху всяко ветрило от листа се слага половината риба и се завива като плик. Рибата се готви на пара 15 минути и се сервира веднага.

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: