Американски ябълков сладкиш

Марина НордМарина НордНовак1219
04/10/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 917
  • Преглеждания за месеца167
  • Преглеждания за седмицата68
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, добавя се млякото, брашното и солта. Сместа се разбърква. В тавичка се слага маслото.

Тавичката се слага във фурна, загрята на 220 градуса и се оставя 3-4 минути, докато се разтопи маслото.

Ябълките се обелват, сърцевината се отстранява и плодовете се нарязват на резени. Нарязаните ябълки се слагат в тавичката с разтопеното масло.

Когато маслото с ябълките започне да става на леки мехури, се излива тестото върху него.

Поръсва се с кафявата захар и канелата и се пече 20 минути на 220 градуса.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар