Домашно вино от праскови

Марина НордМарина НордНовак1219
11/10/2015
Приготвяне40 мин.
Готвене25 мин.
Общо65 мин.
Порции35
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 545
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковите се измиват много добре, разрязват се на две, костилките се отстраняват.

Прасковите се пасират и се слагат в голяма бутилка с широко гърло или бидонче. Налива се водата, добавя се медът, съдът се разтърсва и се оставя 3 седмици на хладно.

Прецежда се и се добавя захарта, индийското орехче, канелата, ванилията и водката. Оставя се на хладно за 3 седмици.

Виното се разпределя в бутилки и е готово за консумация след 2 месеца.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар