Фусили с риба и артишок

28/12/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713957
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете лимоновия сок, чесъна, лютата чушка и 2 с.л. от зехтина в купа.

Добавете нарязаната на парчета риба, разбъркайте и оставете да се маринова за 15 минути.

Сварете пастата. Нарежете артишока и го задушете с маслините за 2 минути.

Овкусете рибата със сол и прибавте в тигана с артишока заедно с маринатата.

Задушете за 2-3 минути. Отцедете пастата и смесете с рибата. Разбъркайте добре и поднесете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар