Крекери с мак и синьо сирене

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
30/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо402
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се смесва със студеното и нарязано на кубчета масло. Претрива се с ръце, докато не се образуват трохи.

Добавя се лютият червен пипер, царевичното брашно, маковото семе и солта. Сиренето се настъргва и се добавя в сместа.

Замесва се тесто, което се разточва и се оформя саламче с дължина около 25 сантиметра и диаметър 4 сантиметра.

Слага се в хладилника за 1 час. Реже се на резени с дебелина 1 сантиметър, които се редят в тава, постлана с хартия за печене, на разстояние 2 сантиметра един от друг.

Пекат се 15 минути на 190 градуса. Вадят се, охлаждат се и се сервират. Могат да се съхраняват до 3 дни в плътно затворена кутия.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар