Пангасиус в суха панировка

MarianaMariana
Джедай
198
98
101
25/09/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 884
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, нарежете я на порционни парчета и я мариновайте с лимонов сок и девесил за 2-3 часа.

Отцедете добри и оваляйте в смес от различни видове брашна, трици и галета.

Оставете 30 минути на студено, за да прилепне панировката, след което сложете в тава, застлана с хартия за печене и изпечете до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар