Телешко по градинарски с грах

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
12/11/2010
"Крехко телешко месце в комбинация с най-вкусните и свежи зеленчуци от градината - това е ястие, което бихме хапвали всеки ден "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 591
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съда за готвене се слагат ситно нарязаните лук и моркови и леко се задушават в малко растително масло и вода, след което се добавят картофите, наситнените домати, грахът и 300 мл топла вода или бульон.

Отгоре се слага нарязаното на късчета месо и се задушава при тихо кипене, докато остане почти на мазнината. Прибавяте изпечените, обелени, почистени от семето и нарязани на парчета пиперки, чесънът и 200 мл гореща вода.

Ястието се подправя на вкус с оцет и сол и се вари 5-6 минути. Наръсва се с магданоз и се оттегля на края на печката за няколко минути.

Рейтинг

5 1
4 6
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар