Печени праскови с шоколад и джинджифил

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
287
27
242
22/09/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прасковите се измиват, разрязват се на половинки, костилките се отстраняват.

Бисквитите се натрошават и се смесват с джинджифила. Шоколадът се настъргва и се добавя към бисквитите. Добавя се виното и жълтъкът.

Прасковите се нареждат в тавичка с разрязаната част нагоре. Във всяка половинка се слага по малко от сместа и се полива с разтопено масло.

Около прасковите се слага от сока и се слагат във фурна да се пекат 20 минути на 160 градуса.

Вадят се от тавата, поливат се с топлия сок и се сервират веднага.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар